Προφίλ

Δέσμευση στην Ποιότητα

poiotita-profil

Η πλειάδα των έργων που έχουμε παραδώσει, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, γνώση και εμπειρία, να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο μας ανατεθεί. 40 έτη στο χώρο των Τεχνικών Έργων εξασφαλίζουν την ποιότητα και την δημιουργικότητα που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες.

Βασικές Αξίες

1.

Γνώση

Το τεχνικό γραφείο διευθύνεται από τον Πολιτικό Μηχανικό Θωμά Πότσιο, αποφοιτήσαντα από την εγνωσμένης αξίας Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του ΤΕΕ από το 2010.

2.

Ποιότητα

Το μεγάλο πελατολόγιο του τεχνικού γραφείο υποδεικνύει και αποδεικνύει την ιδιαίτερη σχέση των πελατών μας με τους ανθρώπους του γραφείου. Μας εμπιστεύονται και δεν τους απογοητεύουμε τα τελευταία 40 χρόνια.

3.

Δημιουργία

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε με βάση την προσωπικότητα του πελάτη. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο των τεχνικών έργων μας παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να κατανοήσουμε άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω των πελατών μας.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

page2-img2
Ενεργειακή Επιθεώρηση

περισσότερα

page2-img3
Τεχνικός Εργασίας / Τεχνικός Ασφαλείας

Περισσότερα

page2-img4
Consulting Ηλεκτρονικής Υποδομής

Περισσότερα

Διαχείριση Ρίσκου

page2-img5Ποτέ μην υποτιμάς τον κίνδυνο

Επιτυγχάνουμε τη μέγιστη ποιότητα ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους και μειώνοντας το ρίσκο. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών εγγυάται την καλύτερη εκτέλεση των εργασιών χωρίς παρενέργειες.

"Η ασφάλεια είναι καθήκον για εμάς και τους αγαπημένους μας"

Ο Μηχανικός σας

Είμαστε κοντά σας σε κάθε έργο, σε κάθε υπόθεση.

Lorem ipsum dolsit met consetuer adipiscing elit. ellentesque sed dolor. Aliquam congue fermsl. Maurisaccumsan nulla vel diam. Sed in lacus ut enim adipiscing aliquetulla vene natis. In pede mi aliquet sit amet euismod in auctor ut ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor lobortis quis lobortis dignissim pulvinar ac lorem. Vestibulum sed ante.